Werkwijze Zedenfeiten Advocaten

Vragen over het strafrecht en contact met een advocaat
Via deze website kunt u informatie krijgen over het Belgische strafrecht. Ook kunt u via deze site een strafrechtadvocaat selecteren die zich heeft toegelegd op het strafrecht en die kantoor houdt bij u in de buurt.

De juristen van de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie helpen u bij het selecteren van de juiste strafrechtadvocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.

Belangrijke informatie over de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie geen strafrechtadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

De Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie – Stel uw vraag

Bel met 03 808 1587
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur, zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag van 12:00 tot 16:00.

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste strafrechtadvocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hulp nodig? Stel uw vraag

Werd u als slachtoffer geconfronteerd met een zedendossier? Wij begrijpen dat u met veel vragen zit over deze strafrechtelijke procedure.


  7 dagen per week

  Actief in Vlaanderen en Brussel

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Discreet en veilig

  Heeft u een vraag over een zedenfeit?

  Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   1. Leg uw probleem voor

   Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. De Zedenfeiten Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

   2. Uw aanvraag wordt geanalyseerd

   De juristen van onze Zedenfeiten Advocaten adviesbalie maakt op basis van uw vraag een korte kosteloze analyse van de mogelijkheden in uw situatie. Indien gewenst brengen wij u vrijblijvend in contact met een gespecialiseerde advocaat.

   3. Vandaag nog contact met de juiste advocaat

   De advocaat contacteert u kosteloos binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden en de kosten besproken voor juridische bijstand in uw zedendossier.