Over Zedenfeiten Advocaten

Zedenfeiten advocaten is een onderdeel van de strafrechtadvocatenwijzer. Strafrechtadvocatenwijzer.be is een gezamenlijk marketinginitiatief van diverse individuele strafrechtadvocatenkantoren in Vlaanderen en Brussel die op deze website zijn vermeld. Met een groot aantal vestigingen door heel Vlaanderen en Brussel zijn zij altijd bij u in de buurt en bovendien optimaal bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur, zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag van 12:00 tot 16:00.

De beste verdediging

Elke aangesloten advocaat van Strafrechtadvocatenwijzer staat voor professionaliteit, ervaring en een daadkrachtige aanpak die u van een goede strafpleiter mag verwachten met het strafrecht als voorkeurmaterie. Met een doelgerichte aanpak van uw strafzaak, ook pro deo. Neem contact op.

De advocaat strafrecht doet er alles aan om uw strafzaak tot een goed einde te brengen. Samen met u gaat hij voor een maximale verdediging. De ervaren strafrechtadvocaten kennen het strafrecht en de interpretatie hiervan als geen ander. Ook wanneer u slachtoffer of benadeelde bent van een strafbaar feit kunt u een bij Strafrechtadvocatenwijzer aangesloten advocaat inschakelen. De advocaten begeleiden u bij het verhalen van de schade op de dader.

Pro deo-advocaat

Strafrechtadvocatenwijzer heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. De advocaten verlenen onder bepaalde voorwaarden juridische tweedelijnsbijstand. U heeft dan recht op een pro deo-advocaat

Hulp nodig? Stel uw vraag

Werd u als slachtoffer geconfronteerd met een zedendossier? Wij begrijpen dat u met veel vragen zit over deze strafrechtelijke procedure.


  7 dagen per week

  Actief in Vlaanderen en Brussel

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Discreet en veilig

  Heeft u een vraag over een zedenfeit?

  Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   1. Leg uw probleem voor

   Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. De Zedenfeiten Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

   2. Uw aanvraag wordt geanalyseerd

   De juristen van onze Zedenfeiten Advocaten adviesbalie maakt op basis van uw vraag een korte kosteloze analyse van de mogelijkheden in uw situatie. Indien gewenst brengen wij u vrijblijvend in contact met een gespecialiseerde advocaat.

   3. Vandaag nog contact met de juiste advocaat

   De advocaat contacteert u kosteloos binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden en de kosten besproken voor juridische bijstand in uw zedendossier.